Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Přestože občas zaznívají hlasy, že prezident je funkce přežitá , figura s malými pravomocemi nebo dokonce zbytečná, význam role prezidenta potvrzuje kulminující klání a v něm použité zbraně.

"KSČM vyzvala své členy, aby hlasovali pro Andreje Babiše v reakci na jeho žádost o podporu. Vedení strany ji schválilo ve čtvrtek."

Karty jsou odkryty a "jede se dál močálem černým kol bílých skal".

SPD chce vyvolat dojem, že komunistická minulost kandidátů je překážkou. A pravdou je, že Rusko komunismus opustilo a po svém objetí s demokracií opustilo i tu a ztratilo ji z dohledu. To má zřejmě pro SPD kouzlo, čemuž by mohla nasvědčovat činnost Ivana Davida.

Návštěva Nočního vlka Foldyny u Babiše v Průhonicích dokresluje situaci.

2 0
možnosti

Babiš sice komunistickou knížku zahodil, stejně jako drtivá většina komunistů po revoluci, na rozdíl od nich, on tím komunistou zůstal a potvrzuje to i otevřená podpora komunistické strany dojednaná se stalinistou Skálou. Na tyto komunistické voliče Babiš cílil při vyslovení výzvy ke zradě našich spojenců. Měl to tak nastaveno od svých marketérů a držel se nastavené linie.

Česko si nezaslouží takového prezidenta, nepochopím, jak si ho někdo dokáže představit na Hradě, jak někdo si může přát, aby byl tváří ČESKÉHO lidu.

2 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Karma R^

Babiš ještě není prezident, a už dělá mezinárodní ostudu. Co by nás tak asi čekalo, kdyby se jím stal.

7 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 920x
Zajímám se o lidi a svět. Sebe i život se snažím brát s humorem.

Seznam rubrik