Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mnohé vědomosti vám připadají zbytečné, proč tedy uzavíráte článek pověstí o Svatoplukovi?

1 0
možnosti

Samozrejme ze vi. vejit do dejin. Ze do nich vejde po boku Adolfa Hitlera si asi nepredstavoval.

3 0
možnosti
Foto

Asi se vzal příklad z Hérostrata.

1 0
možnosti

Vazena pani Dano Příbanová. Uprimny clanek od informovane osobnosti. Skoda jeji pozapomeni pri vyuce skandinackych studentu, si uvedomit nase politicke dilema.

U nas studenti nemusi studovat programy politickych stran pred volbou. Nas system voleb tyto programy nebere v uvahu. Tyto programy ihned po volbach se hodi do kose, nebot se bude vytvaret novy program. Ten KOALICNI.

Dnes mame pet (5) politickych subjektu v osazenstvu vlady. Kazdy sam tento subjek mel svuj program s kterym sel do voleb. Porovnanim programu pred volbou s tim koalicnim poznate, kdo mel pri jednani vice sily prosadit svoji "vizi".Asi se to podarilo dnesni vlade v uprimne kratkem case. Jen dva mesice. Jsou znamy i sedmi mesicni doba a doba 93 dni.

Vas clanek vsak opomel take vase vysvetleni nadpisu, kterym jste chtela nam neco rici. Proto jen pripominam. Vysvetleni subektivni bez podlozeni dukazu.

0 0
možnosti

Pan Putin je chladnokrevně uvažující o válečných zločinech, zločinech proti lidskosti, o genocidě (na Ukrajinu se pocvičil mj. v Moldavsku a Gruzii, byly menší, rychleji se ovládly, ale je to stále stejný scénář - např. ruské tajné služby se postarají, aby v nějaké oblasti vznikli "zastánci Moskvy", pak přijedou tanky). Avšak tak vražedné chladnokrevné uvažování zpravidla souvisí i s lékařskou diagnózou: český psychiatr R. Honzák pro to má pojem sociopatie. Zkušení psychiatři z různých zemí by měli politikům vysvětlit, že s takovým jedincem se vyjednávat nedá (cca za 20 let Putinovy éry je to jasné i 6letému dítěti), a ani se nic nezlepší "zdrženlivostí". Po Ukrajině bude chtít Putin další sousto. Nebo to vezme šmahem rovnou dál i za Ukrajinu, nemoc se patrně dostala do nejvyšší fáze. Svět může zachránit snad jen zázrak v podobě "zatčení" p. Putina s jeho izolací - jako se to dělá např. v bohnické léčebně u osob nebezpečných druhým.

2 0
možnosti
Foto

J51o67s26e94f 87B28á39r95t49a

11. 3. 2022 15:11

Vy tak ráda pracujete s informacemi, tak vám jednu posílám, ale je to dlouhé a natočili to západní novináři: https://www.youtube.com/watch?v=QxcB0PI4ZLg&feature=share&fbclid=IwAR3kjFkv8IZ4LyowebUWKTsZEHze7iEMImQffZmWzWwaS5TPTdr_jMwQo-

0 0
možnosti
Foto

Aha, Al Jazeera.

Tehdy se tu objevila spousta šokujících záběrů. Pak se ukázalo, že jsou z hororových filmů.

2 0
možnosti

Asi to ví, ale vojenské velen í nic moc. Což je záchrana Ukrajinců. Jinak by bylo víc mrtvých. Putin: Nechci, aby byla Ukrajina v NATO. Západ: Může být v NATO. Putin: Nechci, aby byla Ukrajina v NATO, chápete to? Západ: Může být v NATO. Putin: Chorošo, konec vyjednávání.

0 0
možnosti

D64a70v20i85d 69J67e28c18h

11. 3. 2022 14:25

V letech padesátých by paní psala dopisy a organizovala petice pracujících za popravení všech zrádců lidově demokratického zřízení v naší republice. Tací lidé jsou potřeba za každého režimu, i za tohoto.

1 5
možnosti

Až na ty Lumírovce souhlas.

3 0
možnosti
Foto

Tak nám o nich povyprávějte. Kdo tuto záležitost považuje za důležitou, měl by ji umět bystře vyložit. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 920x
Zajímám se o lidi a svět. Sebe i život se snažím brát s humorem.

Seznam rubrik