Diskuse

Naši diletanti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ dobře napsáno.

1 0
možnosti

Vážená autorko, nějak Vám ušlo, že ta opatření vlády, i když nejsou úplně dodržována, přinášejí výsledky. Nepochybuji o tom, že je nad Vaše síly pochopit, že ty zákazy jsou kompromisem mezi ekonomikou a zdravím. Nejvíc mě baví ti super odborníci, kteří vždycky vykřikovali, že stát má být co nejmenší a nyní žádají na vládě, aby dávala víc.

1 1
možnosti

Myslíte ty výsledky které nás vynesly na světové prvenství v počtech mrtvých, zátěže zdravotnictví a devastaci ekonomiky?

To byla ironie nebo jste mentálně postižený, že to nevidíte?

2 0
možnosti

Neformální - chápu tak, že z toho není zápis, aby je nemohli za to zavřít.

1 0
možnosti

Opravdu jste tim rozborem prekvapila. Vidim ze par lidi v CR jeste ma rozum.:-)

2 0
možnosti

Slintáky nechceme, ale když je někdy na přelomu léto/podzim nechtěl AB, tak mu teď nadáváme, že na to nechtěl přistoupit. Takže je prý zodpovědný za tisíce životů. V době koronaviru chceme jezdit kam se nám zamane a jakákoli omezení jsou brána jako zotročení a návrat do dob totality. Když je zaveden nouzový stav, křičíme, že je protiústavní. Všichni chtějí všechno otevírat. Když se před Vánoci otevřelo, zase chyba AB, protože otevřel, takže čísla začala stoupat a AB je opět zodpovědný za tisíce životů. Když čísla nakažených stoupají, křičíme, že za to může neschopnost AB, Vojtěcha, Prymuly, Blatného. Když čísla klesají, je to díky počasí a přírodě.:-)

3 2
možnosti

Nesvadejte to prosim vsechno na chudaka andrejka. Vzdyt on tema rucickama ukazuje jen tak, jak za ne na dratcich Milosko taha.

1 0
možnosti
Foto

Jejda, to sedlo. Skláním se před vaším textem, čímž i samovolně, leč v souladu se svým názorem, smekuji před vámi klobouček. Kéž by většina voličů dokázala správně vnímat realitu, odpovědnost představitelů a jejich podíl na současné šílenosti. A kéž by si to dokázali udržet v paměti až k urně. Volební, samozřejmě. Do té druhé bylo už tak našimi čelnými dobrotrusy dopraveno zbytečně moc jedinců.

R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 920x
Zajímám se o lidi a svět. Sebe i život se snažím brát s humorem.

Seznam rubrik