Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Článek svou podstatou šíří primitivní komunistickou smyšlenku, že každé podnikání, každá fabrika generuje automaticky miliony zisku o které se majitel odmítá dělit s těmi, kteří je vytvořili ačkoliv sám neví co s penězi.

3 0
možnosti
AT

Dalo by se to říct i iinak: Dan si nahrabal tolik, že další zvyšování příjmů postrádá smysl a možná (kromě té minimální mzdy) žije z nahromaděného kapitálu. :-)

A zcela vážně: bez hlubšího finančního rozboru hospodaření firmy, stavu před a po onom rozhodnutí a informací o dalších příjmech onoho Dana je váš oslavný článek jen takovým nicneříkajícím pšoukem.

3 0
možnosti
LT

Jedna vlaštovka jaro nedělá.

Ani jeden altruistický podnikatel nic nezmění na chování naprosté většiny zaměstnavatelů a chování naprosté většiny zaměstnanců. Ale aspoň je to hezká pohádka o tom, "co by bylo, kdyby bylo..." A lidé mají pohádky rádi.

0 0
možnosti
KK

Nikde jsem se nedozvěděl jak je odměňování nastaveno, pokud se výrazně zvýšil podíl na zisku firmy tak to dává smysl.

V tom případě byste dřív než začnete poučovat milionáře měla poučit odboráře. :-/

4 0
možnosti
Foto

Dříve u nás takoví podnikatelé byli také. Např. Ručka v Blansku, u něhož pracoval v mládí můj kolega. Ovšem, tehdy byli také jiní zaměstnanci.

U nás, žel, se ztratila radost z podnikání, ale byla nahrazena radostí z rejžovačky. Důvod je prostý - dříve soudruh ředitel, dnes pan továrník.

Karma. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 920x
Zajímám se o lidi a svět. Sebe i život se snažím brát s humorem.

Seznam rubrik